Līgumu slēgšana pēc spēlētāja pieteikšanās.
5 posters
Lapa 1 no 1
Līgumu slēgšana pēc spēlētāja pieteikšanās.
Manuprāt, mazliet negodīgi, ka spēlētājs ir tikko apstiprināts un admins, kurš viņu apstiprināja, uzreiz viņam piedāvāja līgumu uz vienu sezonu. Vajadzētu spēlētāju apstiprināt un tikai pēc 12-24h piedāvāt līgumu. (Lai tajā laika sprīdī komandu GM šo spēlētāju vispār pamana un, protams, sazinās un vairāk pakontektējās)
Uzskatu, ka tā būtu daudz godīgāk un reālāk..
Jūsu domas, draugi?
Uzskatu, ka tā būtu daudz godīgāk un reālāk..
Jūsu domas, draugi?
BlackBoyFly- John Dillinger #24 (SG)
- Number of posts : 42
Reputācija : 1
Dzīvesvieta : Ineši
Re: Līgumu slēgšana pēc spēlētāja pieteikšanās.
Piekrītu ,lai gan esmu viens no tiem spēlētājiem ko apstiprinājā ātri un tajā dienā pat piedāvāja līgumu un es viņu apstiprināju, bet šī ir pirmā sezona un pa visiem lsbl ir jāuzlabo. Domāju, ka ir nepieciešamas 24h = dienakts, jo es domāju , ka ar 12h būtu par maz. Tad komandu vadības paspēs izpētīt vismaz spēlētāju un izlemt piedāvāt vai nepiedāvāt līgumu un tad attiecīgi spēlētājam būtu kāda iespēja izvēlēties kārdinošāko.
Normāla prakse, ja mazie pie vadības grožiem.
Algas jau ar mistiski maksā sev, par algu izmaksāšanu utt, lai gan nekur nav bijusi pieteikšanās uz tādiem mistiskiem amatiem ''naudas izdalītājs'', kā arī atalgojumu sistēma nekur nav publicēta.
Drīz sāks labot gramatiku mūsu postos un par katru sevis veikto edit izmaksās sev 3tp algu, par kuras izmaksāšanu būs vēl 3tp.
Algas jau ar mistiski maksā sev, par algu izmaksāšanu utt, lai gan nekur nav bijusi pieteikšanās uz tādiem mistiskiem amatiem ''naudas izdalītājs'', kā arī atalgojumu sistēma nekur nav publicēta.
Drīz sāks labot gramatiku mūsu postos un par katru sevis veikto edit izmaksās sev 3tp algu, par kuras izmaksāšanu būs vēl 3tp.
Es ar mieru esmu, domāju, ka nekas nemainīsies tik un tā, taču, ja viņš negrib pie manis spēlēt, varu viņu izlikt Trade Blockā, ja kkādas pretenzijas.
P, Viedais, ja kkas nepatīk, priekš Tevis vakances vienmēr brīvas, es izmaksāju minimālas prēmijas, xz, kā nosaukt, lai stimulētu strādāt. Ja Tev 1TP par spēli nosimulētu vai par 12 atjaunotiem spēlētājiem ir par daudz, tad iestājies kādā amatā un pelni #DaudzTP
Spēlēt gribu pie tevis, vismaz pagaidām noteikti ;)TheFirst rakstīja:Es ar mieru esmu, domāju, ka nekas nemainīsies tik un tā, taču, ja viņš negrib pie manis spēlēt, varu viņu izlikt Trade Blockā, ja kkādas pretenzijas.
Var jau 24h spēlētājais akcepe savu tīkamāko piedāvājumu!
Intarusu- Intuchi Barikovskis #32 (SF) /GM/
- Number of posts : 64
Reputācija : 0
Similar topics
» Valmieras Velni paraksta līgumu ar jauno spēlētāju!
» Pieteikšanās
» ĢM PIETEIKŠANĀS S1.
» pieteikšanas
» ĢM RE-PIETEIKŠANĀS S1 [RESTART]
» Pieteikšanās
» ĢM PIETEIKŠANĀS S1.
» pieteikšanas
» ĢM RE-PIETEIKŠANĀS S1 [RESTART]
Lapa 1 no 1